Αποστομωτική απάντηση από εστιατόριο της Κω σε blogger που ζήτησε δωρεάν φαγητό

FEATURED ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αποστομωτική απάντηση από εστιατόριο της Κω σε blogger  που ζήτησε δωρεάν φαγητό δια του διαδικτύου για μια ανάρτηση. Θα δώσουμε τα χρήματα που θα πληρώσετε για το γεύμα σας σε ανθρώπους που δεν έχουν για να ζήσουν ήταν η απάντηση της επιχείρησης.

«Ακουσα πρόσφατα σχετικά με το εστιατόριό σας από έναν φίλο, ο οποίος ανέφερε ότι σερβίρετε εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και επιλογές για χορτοφάγους. Θα ήθελα πολύ να έρθω με έναν φίλο, με αντάλλαγμα ένα tag στα social media. Εχω επισκεφθεί την Ελλάδα αρκετές φορές και πάντα πασχίζω να βρω μέρη που σερβίρουν χορτοφαγικά και vegan φαγητά. Θα ήθελα πολύ να μιλήσω για εσάς στο κοινό μου» ανέφερε ένα από τα μηνύματα που έλαβε το εστιατόριο της Κω σύμφωνα με το λογαριασμό Mr. Boddah (@UnBassador) στο Twitter.

Η απάντηση που τους δίνουν, όμως, οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου εστιατορίου είναι αποστομωτική. Ειδικότερα, τους αντιπροτείνουν να πληρώσουν κανονικά το γεύμα τους και τα χρήματα να πάνε σε γεύμα για κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη.

«Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, ωστόσο το εστιατόριό μας ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική. Χρεώνουμε κάθε influencer που θέλει να φάει εδώ κανονικά, αλλά προσφέρουμε φαγητό ίσης αξίας σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Ετσι, και εμείς κερδίζουμε από τα posts, αλλά και εσείς βελτιώνετε τη δημόσια εικόνα σας, δείχνοντας πως προσφέρετε. Πάντα κάνουμε αναρτήσεις σχετικά με τους influencers που συμμετέχουν στην προσπάθειά μας και συνήθως λαμβάνουμε εκατοντάδες θετικές απαντήσεις» είναι η απάντηση του εστιατορίου.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *